Klantenservice

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan al onze producten, hierbij werken we zoveel mogelijk met natuurlijke producten. Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met je product, is dit niet het geval of heb je vragen. Neem dan contact met ons op. Maak je zelf kinderproducten? Bijvoorbeeld gehaakt, gebreid, genaaid of op een andere manier. Dan is het mogelijk om op Kekkies.nl je producten aan te bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf producten samenstellen?

Het grootste deel van onze artikelen is met de hand gemaakt. Het is dus mogelijk om te combineren. Bijvoorbeeld de ene voorkant van een slab met de achterkant van een andere of het figuurtje van het ene speldje met een ander kleur speldje. Sommige producten zijn ingekocht, met als voorwaarde dat ze handgemaakt zijn, deze producten kunnen we helaas niet combineren.

Ik heb eerder een bepaald artikel gezien maar kan deze nu niet meer terugvinden?

We werken met een wisselend assortiment. Mis je iets? Wanneer de benodigdheden nog op voorraad hebben kunnen we deze alsnog voor je maken. Laat het dus altijd even weten.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 2- excl. BTW voor Nederland en € 3,- excl. BTW voor België. Als je voor meer dan € 20 bestelt, dan zijn de verzendkosten gratis.

Hoeveel bedragen de verzendkosten naar andere landen?

Verzenden naar andere landen dan Nederland en België is mogelijk, maar wordt per geval bekeken. Neem even contact met ons op!

Wanneer worden de bestelde spulletjes verzonden?

Alles wordt uiterlijk binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de betaling verzonden. Wij proberen uiteraard altijd zo snel mogelijk te verzenden.